EBF_6535

Over Plaatzetterij Drentse Poort

Plaatzetterij Drentse Poort is een ervaren partner voor zetwerk in alle vormen, materialen, kleuren en maten. Wij leveren onder andere lekdorpers, dakrandkappen en muurafdekkers in bijvoorbeeld aluminium of RVS. De mogelijkheden zijn eindeloos zowel qua materiaal, als qua toepassing. PDP levert hoogwaardig zetwerkmateriaal én neemt desgewenst ook de montage uithanden. 

Zetten en extrusie in eigen beheer

Als VCA-gecertificeerd bedrijf bezitten wij over een goed uitgeruste werkplaats conform de laatste eisen. Zetwerkmateriaal fabriceren wij in opdracht in allerhande vormen en maten. Van tekenwerk tot het leveren en monteren van zetwerk proberen wij aan al uw wensen te voldoen. 

Service zo uitgebreid als u het wenst!

Ieder project die wij uitvoeren staat in het teken van u als opdrachtgever. Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan om van een idee een concreet plan te maken. U geeft te kennen in hoeverre u van onze service gebruik wilt maken. Tekenwerk, maatwerk en/of zetwerk; wij gaan met veel plezier voor u aan de slag!  

 

Gespecialiseerd in maatwerk door diversiteit in projecten

Door de grote diversiteit in de gerealiseerde projecten is Plaatzetterij Drentse Poort zeer gespecialiseerd in maat- en zetwerk. Naast de productie van zetwerkmateriaal, verzorgen wij desgewenst het zetwerk. Woningbouw, utiliteitsbouw of industriebouw; geen project is te groot of te klein.